joyfulbrides » Salam perkenalan. Sempena pelancaran portal joyfulbrides.com, kami ingin menjemput anda bagi menyumbangkan gambar berkaitan tema perkahwinan untuk dipaparkan di ruangan ‘photo gallery’ portal kami.
joyfulbrides » Jurufoto bertuah akan menerima pakej langganan satu tahun percuma di portal joyfulbrides.com.
riezal » kaki pancing
zaif » blog nih dah berabuk pun.. lama tak update.. nih dulu2 punya template laa.. dan ini blogdrive nye template, bukannya blogspot..
dadada » aduh poning pale eden baca blog ni. kemas kan sikit la. patotnya blog sebelah kiri bukan kanan ]
AMS » Musafir HomeTown Jasin Melaka Promotion Price RM70/night.Blog http://jasinhomestay.blogspot.com @ 0123736548
khairoljambli » mai cuti kat kuching lak
zaif » Arsh : cuba belek2 posting saya tu.. ada rasanya gambar yg tertera nombor telefon pasal chalet terapung tu..
Salina » Assalamualaikum, mintak semua jemput singgah ke blog saya yang baru diupdate disini : http://clicks.my/blog-cendiakawan
Arshdalibad » ada pakej utk 1 minggu x ? sya xtaw ada tmpt cm 2 kat sg petani nie..cm mane nk booking?
zaif » resort ape tu cik nabila?
zaif » leo : thanx.. sejak ada fb nih lupa plak nak jenguk kat blog nih.. dah lama tak post menda2 baru.. aduihh.. ko pun tau kan penangan fb camna.. huhu..
nabila » bleh sya dptkan no fon resort ini utk booking
mysara » http://interorga.biz/duit-percuma/
LeoSabri » nice story & great HD posting... LOL yg penting bab 3D movie difination-nyaaa suprb! LOL!!!
zaif » sape rosli ni? fb ade..
Rosli » zaif, ko xde fb ke? aku minat la tulisan kau
achik » Blog achik ngan bang zaif tak link kew puteraK.blogspot.com
zaif » ok jerr andy..
AndyMidzi » no baru aku nih 0174130802 pepehal nanti kau sms ajer yerk
AndyMidzi » dan aku dah agak dah yg kau mesti bising giler ) anyway hope u are having a happyly day everyday insyallah kalau ader rezki lebih aku akan dtg jenguk kau kat telok tawaq tuh
AndyMidzi » dan aku dah agak dah yg kau mesti bising giler ) anyway hope u are having a happyly day everyday insyallah kalau ader rezki lebih aku akan dtg jenguk kau kat telok tawaq tuh
AndyMidzi » hi zyf selamat ari raya kat kau sry lah sbb aku lama tak msg kau .. call pun tak .. apa pun tak .. ini kan nak mai umh kau pun tidak .. adoiii apa lah aku nih ... aku dah agak dah .. sry yer
zac » oit
zaif » achik : ko dari mana? tak penah pi KL ke?
achik » taw tak tempat best di KL nak jalan2 arr
zaif » conan : thanx...
conan_smkdri » salam ziarah..tumpang lalu jap..kedekedekk
HasLan » ADA AWEK KE KAT CNI....<CRI PASANGAN,,WAKAH2X
HasLan » smekum,, sume.....
HasLan » smekum,, sume.....
AndyMidzi » hi epol semekom .. nanti pepehal kau call no phone aku yerk .. 0174130802 no baru sehh, no lama aku kene block .. aku nak tanyer lah kalau kau ada external hardisk yg murah .. aku nak beli lah
AndyMidzi » haha thanks epol haha .. ) nanti kalau ada masa bebila bleh lah aku mai jumpa ang lak yerk
zaif » novotel mangga dua, rm 190/nite.. w/out bfast.. kalo bfast kena tambah dlm 40 hengget gak..
fiebie » hotel apa tu ko duduk tu, besar gila bilik dia. berapa rate dia?
AndyMidzi » hahah ) cuti2 malaysia )
amboikerepek » 5RZLY
zacky shah » hi there yeahh ... erMMSs aku ada buat blog juga kat www.KhairulAmani-onlyOne.blogtspot.com baru nak construction he he kau dah advance
Zaif » Link astro tu takda dah la, sori
shah » bro blh x past kt sye link astro tu,ni email sye,cronic_7773@yahoo.com,tq bro..
dak^penang » dia tido lagi kot
ZUL » boleh bagi link astro mobile?
ZUL » assalamualaikum
tak cantik » NAK YG CANTEK JER TAU
tak cantik » NAK JOIN COMMTY LEH
tak cantik » NAK JOIN COMMTY LEH
tak cantik » salam
tyrex » yo
zaif » shyrie : nanti ada masa aku try jawab ek..
zaif » eddie : thax for droppin by
zaif » eddie : thax for droppin by
zaif » taufik : ops.. sori lama tak update.. tatau nak cite ape.. lama tak jalan2.. dok umah je.. cuma semalam jek gie kelantan.. nanti try update..
Shyrie » i dah tagged ko Zaif
eddie a.k.a nakchub » hi zaif.. saje jer... hehehe
taufik » update plszzzzzz
taufik » update plszzzzzz
zaif » hzd : tenkyu.. kaler putih nih senang skit nak design dan taruk gambar2 tu..
HZD » wow.... lawanya.... sungguh puteh blog ini... suci gittteewww...
eisz » hik. thx zyf!
MrHase » Eh lupa, click kat my nick ye Zyf, thx!
MrHase » Zyf, contact me kat site tuh pls, thx... I wanna ask yr permission (not in public... hehehe
Sciennetguru » Not bad.
zaif » faizal : sori.. no fon chalet tu takde la.. bukan saya yg organize pun.. sori lambat reply.. sebok holiday..
zaif » cuti cuti lagik lah u ols... tak sempat lagik nak hapdet...
eisz » dok ajoy ajoy ajoy .. update lah! isk!
faizal » ADA TAK SESAPA YANG ADA NO CTC CHALET NIE TOLONG BAGI JAP
faizal » SAYA NAK MINTA TOLONG DAPATKAN NO TELEFON UNTUK CHALET TELUK BAYU NIE RASANYA BAK PERGI BERCUTI LA KAT SINI UNTUK CHRISTMAS NIE
faizal » assalamualaikum
zaif » hard & azrul : takde la bz mana pun.. cuma segan jek nak ganggu privacy u ols.. hehe.. takpa, insyaallah kali ni we ols try lepak ngan u ols..
Hard & Azrul » Walaupun tau zaif akan bz masa di KL harapd apat luangkan masa mungkin datang umah kami selepas kembali daripada Singapore....
zaif » shahrom : taruk la tag board.. senang skit nak msg msg...
shahrom » www.shahrommatsaleh.blogspot.com
shahrom » jgn luper i pun dah ader blog yg ala kadar jer...www.shahrommatsaleh.blogspot.com
zaif » taufik : tu la.. syok la slr nih.. snap jek bebanyak.. org tak dulik pun kita tgh amik gambar diorang ke tak since tak yah guna flash.. baru la natural n bersahaja je..
taufik aka kiah » i suka gambar budak2 yang main pasir pantai tu, nampak natarul
red_blood_cells » youve just been tagged!!!
red_blood_cells » no probs mama
zaif » rbc : ko gak yg touch-up kan kat aku.. tapi papehal.. i like... it's look different.. thanx yaa...
red_blood_cells » sunnah nabi berlayer saloma~~ cam ne tuh??? LOL
zaif » ok jerr.. pakai celakk kan sunah nabi... huhuhu
shahrocm » meletopsss huhuhuhuhuhu...kanzzz..tetap nak tiru cam ko lahh eye liner boleeehh!! HIK HIK
zaif » shahrom : kannnn.. kalo u datang.. u pun lagik meletopp dari i... hiks
zaif » red blood : thanx kat ko sbb datang gak ek.. camne? best kannn.. thn dpn jgn lupa join kat kl lak tau...
shahrom » wei asal mcm eye liner mcm izwan pilus jer muka ko ehhehehhe. selendang hijau wahh klass huhuhuhuhuhu
red_blood_cells » waaa pic org pun ade~~~ huhuhu.. im happy to be there also.. muahhh XOXOX
zaif » mane ade.. lego punya lah.. huhuhu
http://malaypenang.b » kannnn tetap camera yang paling mahal kata nye
shahrocm » wahhhhh camera baru!!!hik hik
zaif » ehh mane ade kamera baru.. huhuhu... i taknak lawan2 gadget tau... hikss...
http://malaypenang.b » jangan lupa u ols, nanti publis pasal camera baru yang u ols nak beli hari nie ye....
shahrom » kanzzz..i mmg dari dulu mmg gituzz noksss
zaif » diam tak diam.. makeup kete katanya... hahaha.. lagik kaya dari aku.. lalalalalala
shahrom » i dah ader i pod i 1G jer ehehehhe. takder makna nyer nak lawan...i juga nak merasa kalau benda itu mmg best. kalau beli pun tak pakai buat aper cukupla aper yg ada. i baru make up kete pun.
zaif » kann.. esok2 harus ko terus beli baruu.. ko kann mmg tak nak kalah ngan aku.. opss.. alah beli kat org je.. nak beli baru mahal sangat.. saja nak merasa..
shahrom » wah tunjuk reta benda...eheheh kaya nyer ko..ipod gituss
zaif » kannn.. sorang balik kampung ke selatan.. sorang balik ke utara.. huhu
http://malaypenang.b » kannnnn... terinstinct nampak kereta you kat taiping highway ittewww , bagaikan pemandu F1 gitewww
zaif » thanx.. dah sampai kl dah pun ni.. la ni singgah umah ajoi jap..
sodep » hati hati di jalan raya nok... hiks..
http://malaypenang.b » wahhhhh LV , khelassss