Entry: Facebook Oh Facebook Sunday, October 18, 2009



Skang nih sebok berfacebook... sampai takda masa nak update blog nih.. ye la kan, facebook lagik user friendly.. tak yah nak mengarang pepanjang.. sentiasa je boleh hapdet status dan terus kekawan dapat tau apa yang kita tengah buat skang.. ambik gambar dengan handphone, terus boleh update apa yang kita tengah buat...

kalo kat blog nih, gambar2 nak kena upload lagik, kena edit resize etc.. dan lagik satu tentang facebook nih, banyak games yang melekakan.. kalo dah start main games tu, jangan harap la nak pikir menda lain lagik..

oppss sat, nak gie tengok pokok2 yang ditanam, kang busuk pulak tak bertuai.. ohhh kat cafe pun ada makanan tengah masak, dah siap ke belum tah.. kang tak sempat nak jual, makanan dah busuk.. tuh diaaa penangan games Farmville & Cafe World.. dua games yg aku tengah main.. sebenarnya banyak lagi jemputan dari kekawan lain untuk games2 lain.. tapi setakat nih, dua games tu yg aku tengah main.. camna tah tetiba je games2 facebook nih jadik femes skang nih, banyak betul kengkawan yang main.. dulu tak berminat langsung pun.. tapi bila dah tengok ramai yang main, cuba-cuba lah jugak.. sekali cuba terus tak boleh lepas.. kalo boleh tetiap ari nak tengok apa yang jadi kat ladang & cafe nih.. maka berlumba-lumba lah nak naik level ngan kengkawan lain..

dan oleh sebab itu lah, blog aku ini tak ber 'update'.. isk.. nanti lah yek.. ada masa aku update yek..

   4 comments

ahazeman
November 5, 2009   11:22 AM PST
 
Blogging akan history
zaif
November 7, 2009   02:37 PM PST
 
tu la.. rata2 skang sumer org ade fb account..
Khairulamani
November 18, 2009   01:01 PM PST
 
Hey .. Blog pun best Facebook pun okey ... yyeahhh
cara daftar buat akun
April 3, 2016   05:27 AM PDT
 
Thanks for your greeting. i have see your profile blog, i very like with your page. but i need much more about your article smile
because your article is so so nice.

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments