Entry: Berbuka di Cafe Pauh D'Layang, Hotel UiTM Permatang Pauh, P. Pinang. Wednesday, September 02, 2009



Hari ni tadi, tetiba housemate aku call, tanya nak berbuka kat Hotel UiTM tak? Aku pun okey je la. Dia kata dapat nombor fon dari member ofis dia. Aku kata try la book. Then dia book dan kata masih ada kosong lagi untuk hari ni dan esok, tapi lusa dah full hingga 16hb. Bukan apa, aku dari dulu lagi memang nak cuba berbuka kat sini tapi selalu penuh. Mana taknya, harga buffet buka posa kat sini murah berbanding tempat lain, RM 23 je. Kalo kat hotel lain jangan harap dapat harga macam ni. Petang tu, kitorang pun berangkat la untuk buka posa kat sini. First time masuk hotel ni. Semua student yang incharge. Sambil belajar, sambil buat praktikal lah tu. Mungkin dapat elaun rasanya kot. Takkan la nak kerja2 free je kan. Ok la, leh gak tambah2 duit poket sambil belajar ni. Makanan kat sini okey la. Nak kata sedap tu biasa je, cuma aku tak boleh lupa, puding roti dia, memang sedap, tak keras cam beli kat pasar ramadan nih. Dua tiga kali gak aku tambah puding roti ni. Letak pula susu cair. Sedap betul. Memang penuh semua meja aku tengok. Ada lagi satu, ayam grill & mushroom sauce pun sedap gak. Dia tak letak kat meja buffet tapi diserve sebagai side dishes kat side table. Perut lak dah penuh masa makan sebelum tu. Tak perasan pulak meja2 side dishes kat tepi ni, so merasa sikit je la. Tak larat dah nak menyumbat. Komen aku, murah, berpatutan dan harus pergi lagi tahun depan. Yang penting kena book awal2.

 

 

 

   7 comments

無料逆援助交際掲示板
December 7, 2009   06:41 PM PST
 
よろしくおねがいします。good good nice
Timberland Boot Shop
April 13, 2012   10:46 PM PDT
 
That was my thought,too.,446928,http://zaif.blogdrive.com/archive/274.html
Cheap Michael Kors Bags
September 13, 2012   02:13 AM PDT
 
I also follow through Google Reader!,591968,http://zaif.blogdrive.com/archive/274.html
Cheap Beats Headphones
December 7, 2012   06:07 PM PST
 
40 s inspired <a href=&quot;http://www.cheapbeatsheadphones-sale.com&quot;>Cheap Beats</a> with ivory (REAL NOT CHINESE) Monster Beats by Dr Dre Pro White Over the Head Headphones
Breguet watches replica
February 9, 2013   10:11 AM PST
 
CHRISTIAN LOUBOUTIN red comic book rare handbag
info seputar hotel
June 10, 2015   03:23 PM PDT
 
A lot of folks will be benefited from your writing. Cheers!
info seputar hotel
June 10, 2015   03:24 PM PDT
 
Great post. I was checking constantly this blog and I'm inspired! Very helpful information

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments