About Me
Name : Zaifulddin
Nickname : zaif, zaiful, epul, sepol
Occupation : Govt. Servant
Status : Single
Location : Butterworth, Penang, MY
Hometown : Seremban, Negeri Sembilan, MY
Email : cpointce@yahoo.com
My Fotopages
Friendster Album

Flickr Album
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from aypol.geo. Make your own badge here.

My Japanese name is Higashikuni Hamada.
Take The Kawaii Japanese Name Generator by Shuichigami today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.



My Tag Board
   

<< October 2009 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03
04 05 06 07 08 09 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Sunday, October 18, 2009
Facebook Oh Facebook

Skang nih sebok berfacebook... sampai takda masa nak update blog nih.. ye la kan, facebook lagik user friendly.. tak yah nak mengarang pepanjang.. sentiasa je boleh hapdet status dan terus kekawan dapat tau apa yang kita tengah buat skang.. ambik gambar dengan handphone, terus boleh update apa yang kita tengah buat...

kalo kat blog nih, gambar2 nak kena upload lagik, kena edit resize etc.. dan lagik satu tentang facebook nih, banyak games yang melekakan.. kalo dah start main games tu, jangan harap la nak pikir menda lain lagik..

oppss sat, nak gie tengok pokok2 yang ditanam, kang busuk pulak tak bertuai.. ohhh kat cafe pun ada makanan tengah masak, dah siap ke belum tah.. kang tak sempat nak jual, makanan dah busuk.. tuh diaaa penangan games Farmville & Cafe World.. dua games yg aku tengah main.. sebenarnya banyak lagi jemputan dari kekawan lain untuk games2 lain.. tapi setakat nih, dua games tu yg aku tengah main.. camna tah tetiba je games2 facebook nih jadik femes skang nih, banyak betul kengkawan yang main.. dulu tak berminat langsung pun.. tapi bila dah tengok ramai yang main, cuba-cuba lah jugak.. sekali cuba terus tak boleh lepas.. kalo boleh tetiap ari nak tengok apa yang jadi kat ladang & cafe nih.. maka berlumba-lumba lah nak naik level ngan kengkawan lain..

dan oleh sebab itu lah, blog aku ini tak ber 'update'.. isk.. nanti lah yek.. ada masa aku update yek..


Posted at 09:37 pm

ahazeman
November 5, 2009   11:22 AM PST
 
Blogging akan history
zaif
November 7, 2009   02:37 PM PST
 
tu la.. rata2 skang sumer org ade fb account..
Khairulamani
November 18, 2009   01:01 PM PST
 
Hey .. Blog pun best Facebook pun okey ... yyeahhh
 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry