About Me
Name : Zaifulddin
Nickname : zaif, zaiful, epul, sepol
Occupation : Govt. Servant
Status : Single
Location : Butterworth, Penang, MY
Hometown : Seremban, Negeri Sembilan, MY
Email : cpointce@yahoo.com
My Fotopages
Friendster Album

Flickr Album
www.flickr.com
This is a Flickr badge showing public photos from aypol.geo. Make your own badge here.

My Japanese name is Higashikuni Hamada.
Take The Kawaii Japanese Name Generator by Shuichigami today!
Created with Rum and Monkey's Name Generator Generator.



My Tag Board
   

<< September 2009 >>
Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat
 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30


If you want to be updated on this weblog Enter your email here:



rss feed



Wednesday, September 02, 2009
Berbuka di Cafe Pauh D'Layang, Hotel UiTM Permatang Pauh, P. Pinang.

Hari ni tadi, tetiba housemate aku call, tanya nak berbuka kat Hotel UiTM tak? Aku pun okey je la. Dia kata dapat nombor fon dari member ofis dia. Aku kata try la book. Then dia book dan kata masih ada kosong lagi untuk hari ni dan esok, tapi lusa dah full hingga 16hb. Bukan apa, aku dari dulu lagi memang nak cuba berbuka kat sini tapi selalu penuh. Mana taknya, harga buffet buka posa kat sini murah berbanding tempat lain, RM 23 je. Kalo kat hotel lain jangan harap dapat harga macam ni. Petang tu, kitorang pun berangkat la untuk buka posa kat sini. First time masuk hotel ni. Semua student yang incharge. Sambil belajar, sambil buat praktikal lah tu. Mungkin dapat elaun rasanya kot. Takkan la nak kerja2 free je kan. Ok la, leh gak tambah2 duit poket sambil belajar ni. Makanan kat sini okey la. Nak kata sedap tu biasa je, cuma aku tak boleh lupa, puding roti dia, memang sedap, tak keras cam beli kat pasar ramadan nih. Dua tiga kali gak aku tambah puding roti ni. Letak pula susu cair. Sedap betul. Memang penuh semua meja aku tengok. Ada lagi satu, ayam grill & mushroom sauce pun sedap gak. Dia tak letak kat meja buffet tapi diserve sebagai side dishes kat side table. Perut lak dah penuh masa makan sebelum tu. Tak perasan pulak meja2 side dishes kat tepi ni, so merasa sikit je la. Tak larat dah nak menyumbat. Komen aku, murah, berpatutan dan harus pergi lagi tahun depan. Yang penting kena book awal2.

 

 

 


Posted at 10:30 pm

 

Leave a Comment:

Name


Homepage (optional)


Comments




Previous Entry Home Next Entry